Over Zonnenberg Makelaardij

Zonnenberg Exclusief

Over ons

Zonnenberg Makelaardij is sinds 2004 actief op de Veense woningmarkt en inmiddels uitgebreid met 2 kantoren, waarvan één in Rhenen en één in Ede-Wageningen.

Woningaanbod Woning verkopen
×
Woning aankopen bij Zonnenberg Makelaardij

Waarom Zonnenberg Makelaardij

Wanneer u kiest voor Zonnenberg Makelaardij, kiest u voor een makelaar die ontzorgt. Onze makelaars zijn professioneel, kennen de exclusieve markt als geen ander en gaan voor een persoonlijke benadering. Bij Zonnenberg Makelaardij helpen we u namelijk niet alleen aan een exclusief huis, maar vooral aan een echt thuis.

Neem contact op

Exclusief wonen

Onze diensten

Woning kopen

Woningaanbod

Zonnenberg Exclusief heeft diverse, luxe woningen in het aanbod. Bekijk ons volledige aanbod luxueuze woningen.

Woning verkopen

Woning verkopen

Bent u in het bezit van een exclusieve woning en wilt u deze verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Woning aankopen

Woning aankopen

Wilt u weten wat er te koop is als het gaat om luxueuze woningen in de omgeving van Veenendaal? Wij vertellen u graag meer.

Woning kopen en verkopen bij Zonnenberg Makelaardij

Neem contact op

Bent u op zoek naar een makelaar die u kan helpen binnen de luxueuze woningmarkt? Neem dan contact met ons op. Onze bevlogen medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden binnen deze exclusieve branche. Of u nu uw huis wil verkopen of een nieuwe woning zoekt, wij ontzorgen graag.

Neem contact op

Woning kopen of verkopen bij Zonnenberg Makelaardij

Zonnenberg Exclusief

Exclusief wonen toegankelijk gemaakt

Sinds 2012 wordt door Zonnenberg Makelaardij aan het topsegment van de exclusieve woningmarkt een ‘Exclusief Label’ toegekend. Een betrouwbaar keurmerk dat het exclusieve aanbod onderscheidt van het totale woningaanbod. Exclusief aanbod vraagt namelijk om meer dan alleen een plaatsing op Funda. Het vraagt om een specifieke benadering, waarbij maatwerk en hoogwaardige marktkennis van groot belang zijn.

Ik wil meer weten