Woning aankopen bij Zonnenberg Makelaardij

Zonnenberg Exclusief

Woning aankopen

Exclusieve service bij de aanschaf van een exclusieve woning. Dat is exact waar Zonnenberg Makelaardij voor staat. Neem nu contact met ons op als u een luxueuze woning wilt kopen.

Woningaanbod Neem contact op
×
Woning aankopen bij Zonnenberg Exclusief?

Woning aankopen bij Zonnenberg Exclusief

Bij de aankoop van een exclusieve woning gaat u niet over één nacht ijs. Het gaat vaak over aanzienlijke bedragen en wanneer het een monumentaal pand betreft, komt er veel bij kijken. Het is dan prettig als u wordt bijgestaan door een aankoopmakelaar die u kunt vertrouwen en die de juiste expertise heeft. Bij Zonnenberg Exclusief vindt u precies de makelaars die u hierbij kunnen helpen.

Neem contact op

Waardebepaling

Waardebepaling

Als u een exclusieve woning wilt aankopen is het slim om een aankoopkeuring uit te laten voeren. Zo weet u of de vraagprijs ook daadwerkelijk een realistische prijs is. Onze makelaars gaan graag voor u de markt op om dit te onderzoeken. Wilt u meer weten?

Neem contact op

Zonnenberg Exclusief

Onze diensten

Woning kopen

Woningaanbod

Zonnenberg Exclusief heeft diverse, luxe woningen in het aanbod. Bekijk ons volledige aanbod luxueuze woningen.

Woning verkopen

Woning verkopen

Bent u in het bezit van een exclusieve woning en wilt u deze verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Woning aankopen

Woning aankopen

Wilt u weten wat er te koop is als het gaat om luxueuze woningen in de omgeving van Veenendaal? Wij vertellen u graag meer.

Exclusief wonen

Exclusief wonen

Luxueus wonen in de omgeving van Veenendaal, Ede en Rhenen. Vaak resulteert dit in veel groen om de woning of een statig pand in één van de oude stads- of dorpscentra. Maar een modern en luxueus penthouse is natuurlijk ook een optie. Wat uw woonwensen ook zijn, Zonnenberg Exclusief begeleidt u graag bij de aankoop van uw exclusieve woning.

Neem contact op

Woning kopen of verkopen bij Zonnenberg Makelaardij

Zonnenberg Exclusief

Exclusief wonen toegankelijk gemaakt

Sinds 2012 wordt door Zonnenberg Makelaardij aan het topsegment van de exclusieve woningmarkt een ‘Exclusief Label’ toegekend. Een betrouwbaar keurmerk dat het exclusieve aanbod onderscheidt van het totale woningaanbod. Exclusief aanbod vraagt namelijk om meer dan alleen een plaatsing op Funda. Het vraagt om een specifieke benadering, waarbij maatwerk en hoogwaardige marktkennis van groot belang zijn.

Ik wil meer weten