Stille verkoop

Zonnenberg Exclusief

Stille verkoop

De stille verkoop is een veelvoorkomende verkoopvorm bij exclusieve huizen. Bij Zonnenberg Exclusief adviseren we ook geregeld om uw huis in de stille verkoop te doen. Daarnaast hebben wij een interessante portefeuille woningen die bij ons in de stille verkoop zijn.

Neem contact op
×
Interesse in stille verkoop?

Stille verkoop?

Waarom wilt u een huis in de stille verkoop zetten? Dit kan diverse redenen hebben. Vaak is de reden dat niet iedereen – zowel zakelijk als privé – hoeft te weten dat uw huis te koop staat en wat de prijs er van is. Daarnaast zorgt het ervoor dat mensen alleen komen bezichtigen als ze daadwerkelijk actief op zoek zijn naar een nieuwe woning. Vooral in het hogere segment wordt dit vaak als prettig en discreet ervaren. Precies om deze redenen adviseren wij regelmatig om een huis in de stille verkoop te plaatsen.

Neem contact op

Onze verkoopmakelaars

Onze verkoopmakelaars

Stille verkoop gaat anders in zijn werk, dan de reguliere verkoop van een huis. Onze makelaars hebben ruime ervaring met de stille verkoop van huizen en weten precies hoe ze uw huis met de juiste potentiële kopers moeten delen. Hierdoor is een voortvarende, maar discrete aanpak gegarandeerd.

Woningaanbod

Zonnenberg Exclusief

Onze diensten

Woning kopen

Woningaanbod

Zonnenberg Exclusief heeft diverse, luxe woningen in het aanbod. Bekijk ons volledige aanbod luxueuze woningen.

Woning verkopen

Woning verkopen

Bent u in het bezit van een exclusieve woning en wilt u deze verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Woning aankopen

Woning aankopen

Wilt u weten wat er te koop is als het gaat om luxueuze woningen in de omgeving van Veenendaal? Wij vertellen u graag meer.

Kwaliteit gegarandeerd

Kwaliteit gegarandeerd

Heeft u een huis in het hogere segment? Dan verwacht u dat de verkoopmakelaar discreet is en verstand van zaken heeft wat betreft de woningmarkt in het hogere segment. Bij Zonnenberg Exclusief is dit precies waar u op kunt rekenen. Daarnaast zorgen wij voor een persoonlijke benadering en gaan we voortvarend te werk als het gaat om de stille verkoop van uw woning.

Neem contact op

Woning kopen of verkopen bij Zonnenberg Makelaardij

Zonnenberg Exclusief

Exclusief wonen toegankelijk gemaakt

Sinds 2012 wordt door Zonnenberg Makelaardij aan het topsegment van de exclusieve woningmarkt een ‘Exclusief Label’ toegekend. Een betrouwbaar keurmerk dat het exclusieve aanbod onderscheidt van het totale woningaanbod. Exclusief aanbod vraagt namelijk om meer dan alleen een plaatsing op Funda. Het vraagt om een specifieke benadering, waarbij maatwerk en hoogwaardige marktkennis van groot belang zijn.

Ik wil meer weten