Woning verkopen bij Zonnenberg Exclusief

Zonnenberg Exclusief

Woning verkopen

Een exclusieve woning vraagt om een exclusieve aanpak. Dus bent u op zoek naar een gedegen makelaar die precies weet hoe u de verkoop van een luxueus huis aanpakt? Neem dan contact op met Zonnenberg Makelaardij.

Neem contact op
×
Woning verkopen bij Zonnenberg Exclusief

Woning verkopen?

Wanneer u een huis of appartement bezit uit het hogere segment, bent u waarschijnlijk op zoek naar een makelaar die precies weet hoe de verkoop van een dergelijke woning in zijn werk gaat: discreet, zonder pottenkijkers en met verstand van zaken. Bij Zonnenberg Exclusief hebben we ruime ervaring met de verkoop van luxueuze woningen en bent u gegarandeerd van een discrete verkoopservice.

Neem contact op

Woning kopen en verkopen bij Zonnenberg Makelaardij

Woningaanbod

In het hogere segment opvallen is een aparte tak van sport die we bij Zonnenberg Exclusief in de vingers hebben. We weten precies hoe we ons woningaanbod aan de juiste groep potentiële kopers moeten presenteren, waardoor de verkoop snel en efficiënt verloopt.

Woningaanbod

Zonnenberg Exclusief

Onze diensten

Woning kopen

Woningaanbod

Zonnenberg Exclusief heeft diverse, luxe woningen in het aanbod. Bekijk ons volledige aanbod luxueuze woningen.

Woning verkopen

Woning verkopen

Bent u in het bezit van een exclusieve woning en wilt u deze verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Woning aankopen

Woning aankopen

Wilt u weten wat er te koop is als het gaat om luxueuze woningen in de omgeving van Veenendaal? Wij vertellen u graag meer.

Onze makelaars

Onze makelaars

De verkoop van uw huis is bij onze makelaars in goede handen. Bij Zonnenberg Makelaars werken discrete, bevlogen makelaars die goed aanvoelen wat een koper of verkoper wil. Ons team bestaat uit een diverse groep mensen. We vinden het belangrijk dat er een klik is, de verkoop van een huis is vaak een emotionele gebeurtenis en het is prettig als u zaken kunt doen met iemand die uw(woon)wensen begrijpt.

Neem contact op

Woning kopen of verkopen bij Zonnenberg Makelaardij

Zonnenberg Exclusief

Exclusief wonen toegankelijk gemaakt

Sinds 2012 wordt door Zonnenberg Makelaardij aan het topsegment van de exclusieve woningmarkt een ‘Exclusief Label’ toegekend. Een betrouwbaar keurmerk dat het exclusieve aanbod onderscheidt van het totale woningaanbod. Exclusief aanbod vraagt namelijk om meer dan alleen een plaatsing op Funda. Het vraagt om een specifieke benadering, waarbij maatwerk en hoogwaardige marktkennis van groot belang zijn.

Ik wil meer weten